Zmatky kolem Bieberova instagramového účtu a narozeninová oslava Madonny
zdroj: Vlastní foto autora

Zmatky kolem Bieberova instagramového účtu a narozeninová oslava Madonny

1. 9. 2016 – 7:05 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Justin Bieber

Justin Bieber zdánlivě přestal trucovat a vrátil se na Instagram. Jeho profil, který má téměř 80 milionů followerů, tak byl chvíli opět funkční… jenže opravdu jen chvíli. Kanadský zpěvák později uvedl, že se nejednalo o záměrnou reaktivaci, ale o „nehodu“. Taky máte pocit, že si ze svých fanoušků dělá blázny?

Justin Bieber má funkční profil? zdroj: mirror.co.uk

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski opět zapózovala úplně nahá. Tentokrát v malém bazénu nacházejícím se přímo v ložnici hotelového pokoje. Pětadvacetiletá britská supermodelka tento luxusní apartmán nazvala „jeskyní“.

Emily Ratajkowski v bazénu nahá zdroj: Instagram

Michal Hrdlička

Michal Hrdlička zveřejnil snímek se svou současnou přítelkyní Karolínou Plíškovou. Tím ovšem značně popudil její fanoušky, kteří ho začali ostře kritizovat kvůli jeho nedávnému opileckému skandálu i dalším věcem. Úspěšná tenistka většinu vulgárních příspěvků smazala a jejich autory označila za závistivce.

Michal Hrdlička a Karolína Plíšková zdroj: Instagram

Madonna

Madonna vypustila do éteru sladkou momentku z oslavy svých 58. narozenin. Té se zúčastnil i její syn Rocco, který od ní před několika měsíci utekl ke svému otci Guyi Richiemu. Později se však s matkou usmířil. „3 hlavy jsou lepší než 100!!“ připsala zpěvačka ke snímku, na němž pózuje také její adoptivní syn David Banda.

Madonna zdroj: Instagram

Zac Efron

Zac Efron truchlí pro svého čtyřnohého miláčka Puppyho, který odešel do psího nebe. „V dobrém i zlém, vždy jsi byl můj nejlepší přítel. Uvidím tě v cílové čáře. RIP Puppy Efron,“ konstatoval mj. na Instagramu.

Zac Efron a jeho pejsek zdroj: Instagram

Pavel Liška a Jan Révai

A teď něco po ženy chtivé pohledu na odhalená mužská těla – herci Pavel Liška a Jan Révai se nechali vyfotit v rouše Adamově. Důvod? Snažili se nalákat diváky na svou cestovatelskou talkshow, která se konala minulý pátek ve Žlutých lázních.

Pavel Liška a Jan Révai zdroj: Facebook

Hacker útočí na Toma Hiddlestona

Hacker, známý pod přezdívkou Mr. Control, zaútočil na instagramový účet Toma Hiddlestona. Podle dostupných informací na něm zveřejnil několik karikatur a screengrabů ze Snapchatu. Dodejme, že k tomuto incidentu jen pár týdnů poté, co se nový partner Taylor Swift na Instagram zaregistroval.

Tom Hiddleston zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!