Zmatený Niall Horan a zlá krev mezi Bellou Hadid a Selenou Gomez
zdroj: tisková zpráva

Zmatený Niall Horan a zlá krev mezi Bellou Hadid a Selenou Gomez

18. 1. 2017 – 18:23 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Niall Horan

Na sociálních sítích se objevilo povedené video, které natočila jistá fanynka One Direction. Ta úplnou náhodou narazila na Nialla Horana... a rozhodla se mu zazpívat skladbu Turn Back Time od Cher. Jak to dopadlo, na to už se podívejte sami.

zdroj: YouTube.com

Elton John

Elton John vzdal emocionální hold bývalému trenérovi britské fotbalové reprezentace Grahamu Taylorovi, který 12. ledna zemřel. „Zprávou o jeho odchodu jsem hluboce šokován a zarmoucen. Byl jako můj bratr. Od chvíle, kdy jsme se poprvé setkali, jsme sdíleli nezničitelné pouto,“ uvedl.

Elton John zdroj: Instagram.com

Nela Boudová

Nela Boudová se tajně vdala. A to rovnou na Silvestra a u moře – konkrétně na ostrově Fuerteventura. Nyní se k tomu vyjádřila na sociální síti. „Děkuji životu za skvělého muže, synům za dání souhlasu. Děkuji Radce za bezvadnou organizaci. Ljubě Krbové a Ondřejovi mimo jiné i za krásné fotky a všem přátelům za to, že nám vytvořili mimořádný den. Poprvé jsem se vdala. Stihla jsem to těsně před padesátkou,“ konstatovala.

Nela Boudová Nela Boudová | zdroj: Facebook

Bella Hadid

Bella Hadid dala na Instagramu unfollow Seleně Gomez. Stalo se tak krátce poté, co byla interpretka hitu Good For You spatřena jak se líbá s modelčiným bývalým přítelem The Weekndem. Že by Bella žárlila?

Bella Hadid zdroj: mirror.co.uk

Zayn Malik

Zayn Malik oslavil 24 let. Mj. mu popřála i jeho současná přítelkyně Gigi Hadid, která  vypustila do éteru zpěvákovu černobílou fotografii a připsala k ní následující text: „Všechno nejlepší k narozeninám, můj milý. Tak šťastná, že znám a miluji duši jako je ta tvoje, ti přeji ten nejlepší rok ze všech !!!“.

Zayn Malik Zayn Malik | zdroj: Instagram.com

Dara Rolins

Nestárnoucí Dara Rolins se opět pochlubila svými přednostmi. Tentokrát na pohádkovém ostrově Bali, kde tráví dovolenou. „Zapad slnka, kupanie a vecerna prechadzka po nekonecnej plazi,“ komentovala jeden ze svých pikantních snímků.

Dara Rolins zdroj: Instagram.com

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan nedávno odešla z Instagramu, ale dlouho to bez něj nevydržela. Už za pár dní se vrátila a postarala o pořádný rozruch. Nezveřejnila sice žádný příspěvek, ale do profilu si dala arabský text „alejkum salam“. Její příznivci tak ihned začali spekulovat o tom, že konečně konvertovala k islámu.

Lindsay Lohan zdroj: Instagram.com

Zatím bez komentáře, buďte první!