Ženy, pozor: Charismatický Christian Grey je v Česku
zdroj: Profimedia

Ženy, pozor: Charismatický Christian Grey je v Česku

9. 7. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Příznivci Padesáti odstínů šedi slaví. Jamie Dornan dnes dorazil na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech.

Třiatřicetiletý irský herec se ve Varech bohužel zdrží jen pár hodin. Podle dostupných informací přijel pouze kvůli tomu, aby se zúčastnil tiskové konferenci k připravovanému filmu Antropoid. Ten bude pojednávat o atentátu na Reinharda Heydricha a Jamie si v něm zahraje roli výsadkáře Kubiše.

Na hollywoodského krasavce - který na sobě tentokrát neměl šedý oblek, ale béžovém saku – před hotelem Thermal čekalo několik set jeho fanoušků. Netřeba asi dodávat, že převažovaly zástupkyně něžného pohlaví.

Jejich idol se s nimi krátce pozdravil, přičemž několika šťastlivkyním podal ruku.

"Měl pevný stisk, byla jsem nadšená. Podařilo se nám natočit i video, tak doufám, že nám kamarádky budou závidět," pochlubila se jedna z nich serveru iDNES.cz.

Natáčení Antropoidu odstartuje už příští měsíc. Kromě Dornana se v něm objeví také Cillian Murphy (Josef Gabčík) či naše Anna Geislerová (Liběna Fafková). Režie se ujal Sean Ellis.

Není bez zajímavosti, že i Kubiš byl prý vyhlášený playboy, na kterého dívky doslova stály frontu. Na rozdíl od Jamieho ovšem neměl manželku, takže toho mohl patřičně využívat.

Zatím bez komentáře, buďte první!