Visací zámek interview: Kytarový riff z Traktoru je opravdu nejlepší
zdroj: Ireport

Visací zámek interview: Kytarový riff z Traktoru je opravdu nejlepší

3. 4. 2015 – 17:31 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Frontman Visacího zámku a nově také punkový král Jan Haubert kritizuje Radiožurnál, vysvětluje, že je mnohem horší být charakterizován jako "strýc" než jako "vožralej", a se skromností sobě vlastní uznává, že kytarový riff z písně Traktor je skutečně nejlepší. A jak dlouho může ještě Visací zámek aktivně hrát?

Předchozího prezidenta jste v oblibě neměli, o současném to zřejmě platí také. Je vyhlášení Punkového království předzvěstí, že do příštích prezidentských voleb nasadíte svého kandidáta?
Vyloučené to asi není, ale třeba mně by se do toho nechtělo. S titulem "krále punku" jsem naprosto spokojený a do světských věcí, jako je legální prezidentování, bych se v žádném případě nehrnul.

Jaký by měl být ideální český prezident?
Těžko říct. Při posledních volbách jsem hodně fandil knížeti Schwarzenbergovi. Jeho kampaň byla taková punková, to se mi líbilo. Říkal jsem si, že bychom mohli být první stát na světě, kde by prezident zvítězil po punkové kampani. Tehdy mi bylo líto, že to dopadlo jinak.

Dokážete si do příštích voleb představit v prezidentském úřadě nějakou skutečnou osobnost?
Abych řekl pravdu, ani ne. Mám pocit, že minimálně od smrti Havla to s politikou jde z kopce a nedokážu si představit obrat k lepšímu.


Kompletní rozhovor naleznete ZDE!

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku