To nejlepší ze sociálních sítí: Superselfie Drew Barrymore a přání k výročí podle Amy Schumer
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Superselfie Drew Barrymore a přání k výročí podle Amy Schumer

23. 11. 2016 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Drew Barrymore

Kolik opravdových celebrit se vejde na jednu selfie? Drew Barrymore se rozhodla to zjistit. Kromě ní na povedené momentce můžete vidět například i Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow či Nicole Richie. Paráda.

Drew Barrymore zdroj: tisková zpráva

Kylie  Jenner

Kylie  Jenner v poslední době zveřejňuje jeden odvážný snímek za druhým. Nás tentokrát zaujal především ten, který ji zachycuje v  sexy spodním prádle... a odhaluje, že devatenáctiletá modelka si nechala udělat oboustranný piercing bradavek! Není divu, že dostal už přes 1,5 milionu lajků.

Kylie Jenner Kylie Jenner | zdroj: Instagram.com

Filip Kratochvíl a Lucie Bílá

Syn Lucie Bílé na Facebooku vyzval zpěvaččiny příznivce, aby jí posílali hlasy do ankety Český slavík Mattoni. „Letos musela máma udělat velmi odvážné rozhodnutí,“ zdůvodnil svou žádost Filip. Narážel tím na skutečnost, že Bílá nedávno na poslední chvíli zrušila hned dva velké koncerty, čímž si vysloužila nemalou kritiku.

Lucie Bílá a Filip Kratochvíl zdroj: Facebook

Amy Schumer a Ben Hanisch

Amy Schumer a Ben Hanisch oslavili první výročí svého vztahu a mj. si popřáli i prostřednictvím sociálních sítí. Hvězda filmu Vykolejená to ovšem podle očekávání pojala velmi osobitě. Sice Bena označila za „lásku svého života“, ale neodpustila si pikantní dodatek. Jaký? Na to už se podívejte sami.

Amy Schumer a Ben Hanisch Amy Schumer a Ben Hanisch | zdroj: Instagram.com

Cruz Beckham

Cruz Beckham nejspíš bude popovou superstar. Victoria vypustila do éteru krátké video, ve kterém její jedenáctiletý potomek zpívá Home To Mama od Justina Biebera a Codyho Simpsona. A není to vůbec špatné. „Hrdá máma xVb,“ komentovala to bývalá členka Spice Girls.

Cruz Beckham zdroj: Instagram.com

Lukáš Pavlásek

Lukáš Pavlásek na svém Facebooku vystavil fotografii, na které pózuje společně s Radkem Bangou, Markem Dědíkem a několika klienty Centra Paraple a připsal k ní následující text: „Dneska večer to vypadá na taneční comeback roku…“ Na vysvětlenou doplňme, že osmatřicetiletý komik se znovu účastní populární show StarDance. Jsme velmi zvědavi, zda jeho výkony u veřejnosti vyvolají podobně vášnivé reakce jako loni.

Lukáš Pavlásek Lukáš Pavlásek | zdroj: Facebook

Alessandra Ambrosio

Nestárnoucí Alessandra Ambrosio se opět pochlubila svými přednostmi. Na jejím Instagramu se objevilo hned několik vzrušujících snímků, jejichž účelem je propagace nové kolekce plavek modelčiny vlastní značky – Ale by Allesandra. Klidně bychom se vsadili, že půjdou na dračku.

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio | zdroj: Instagram.com

Zatím bez komentáře, buďte první!