To nejlepší ze sociálních sítí: Návrat Seleny Gomez a zatčení Madonnina syna
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Návrat Seleny Gomez a zatčení Madonnina syna

1. 12. 2016 – 7:12 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Selena Gomez

Selena Gomez se po dlouhé odmlce opět ukázala na Instagramu. Na Den díkůvzdání zveřejnila inspirativní příspěvek, ve kterém mj. přiznala, že letošní rok ji přinesl spoustu důvodů k vděčnosti. Celý text si můžete přečíst níže.

Selena Gomez zdroj: Instagram.com

Miley Cyrus

Miley Cyrus minulý týden oslavila své 24. narozeniny. Její přítel Liam Hemsworth jí k nim daroval masivní prsten se spoustou barevných kamínků, kterým se kontroverzní zpěvačka samozřejmě pochlubila na sociálních sítích. „Podívejte se na ten duhový kámen,“ komentovala to nadšeně.

Miley Cyrus zdroj: Instagram.com

Radek Banga

Radek Banga se stal terčem nebývale drsných slovních útoků. Desítky lidí mu vyhrožují zplynováním, pověšením atd. Důvod? Obsáhlá kritika hudební skupiny Ortel, kterou den po vyhlášení letošního ročníku ankety Český slavík Mattoni publikoval na svém Facebooku. Nemáme slov…

Radek Banga zdroj: Facebook

Madonna

Madonna veřejně vyjádřila podporu svému synovi Roccovi, který byl nedávno zatčen za držení marihuany. Jeho reakce ovšem byla minimálně zvláštní. Podle deníku The Sun totiž nahrál na Instagram jisté rodinné video a připsal k němu „jsem rád, že už tady nežiju“. Pozdě ho ale smazal. Zdá se tedy, že mezi ním a jeho slavnou matkou stále panuje zlá krev.

Madonna a její syn zdroj: mirror.co.uk

Meghan Markle

Nová přítelkyně prince Harryho, herečka Meghan Markle, ukázala, že vaření jí rozhodně není cizí. Na Den díkuvzdání připravila tradičního krocana… a nakolik můžeme soudit z jeho fotografie, musel chutnat opravdu báječně. Ostatně samotná Meghan si své dílo patřičně pochválila.

Meghan Markle zdroj: Instagram.com

Bohuš Matuš

Bohuše Matuše značně rozladilo, že v již zmíněné anketě Zlatý slavík skončil na jednom z posledních míst. Odnesli to i jeho followeři. „Vážení přátelé, již každoročně budu zakládat nový profil na Facebooku, protože mám sice pět tisíc přátel, ale k ničemu. Budu vás mít jen těch pár, co si píšeme nebo se známe. Děkuji vám za pochopení, odkaz sem pošlu“ vzkázal jim.

Bohuš Matuš zdroj: Blesk.cz

Amber Rose

Amber Rose nepříjemně překvapila své příznivce. Oznámila totiž, že se rozhodla dát si pauzu od sociálních sítí. A to minimálně do konce letošního roku. Modelčiny účty na Twitteru, Instagramu a Facebooku po tuto dobu prý bude aktualizovat její asistentka Jo.

Amber Rose zdroj: Instagram.com

Zatím bez komentáře, buďte první!