To nejlepší ze sociálních sítí: Nahý Justin Bieber a sexy toulka Bar Refaeli
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahý Justin Bieber a sexy toulka Bar Refaeli

30. 3. 2016 – 17:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Justin Bieber

Justin Bieber vypustil do éteru další nahý snímek. Tenhle vznikl během dovolené na Bora Bora a jeho autorem je zpěvákův dobrý kamarád John Shahidi. Netřeba asi dodávat, že Beliebers z něj doslova šílí.

Justin Bieber Justin Bieber | zdroj: Instagram

Halle Berry

Halle Berry si konečně založila účet na Instagramu. A začala pěkně zostra – hned na první fotce, kterou zveřejnila, pózuje nahoře bez. „Ahoj všichni. Vítejte. Dnešek je pro mě velmi vzrušující den. Těším se na sdílení našeho světa skrze obrázky, které reflektují mé emoce a vjemy,“ komentovala to.

Halle Berry Halle Berry | zdroj: Instagram

Martin Chodúr

Novopečený tatínek Martin Chodúr opět ukázal svého roztomilého tříměsíčního synka. „Tak jsme doma ze šmigrustu! Martin,“ připsal k povedené momentce. Kolik vajíček asi vykoledovali?

Martin Chodúr se synem Martin Chodúr se synem | zdroj: Facebook

Beyonce, Jay-Z a jejich dcera

Beyoncé a Jay-Z se pochlubili několika snímky z velikonočního výletu do Bílého domu. Toho se samozřejmě zúčastnila i jejich dcerka Blue Ivy, která si k této příležitosti oblékla kostým králíka:

Blue Ivy Blue Ivy | zdroj: Instagram

Bar Refaeli

Izraelská kráska Bar Refaeli, která je momentálně v pátém měsíci, vystavila na odiv své těhotenské křivky. A nutno uznat, že je na co se dívat! Navíc prozradila pohlaví miminka. „Moje holčička zatoužila po troše vitamínu D #5months (sic),“ uvedla u povedené selfie.

Bar Refaeli Bar Refaeli | zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott, který nedávno dokončil poslední cyklus chemoterapie, na svém Facebooku oznámil, že o Velikonocích poprvé vyrazil do zahraničí. „Moji milí příznivci, během Velikonoc jsem si s rodinou udělal svůj první krátký výlet za hranice. Přeji vám krásné jaro, váš Karel Gott ",  napsal.

Karel Gott - Velikonoce Karel Gott - Velikonoce | zdroj: Facebook

Kendall Jenner

Kendall Jenner, její sestra Kylie a další celebrity protestují proti plánovaným změnám na Instagramu (například – obsah by se již neměl zobrazovat v chronologickém pořadí, ale podle toho, co by lidi mohlo nejvíc zajímat). „Neopravujte něco, co není rozbité,“ vzkázala Kendall tvůrcům této sociální sítě prostřednictvím Twitteru.

Kendall Jenner Kendall Jenner | zdroj: Twitter

Zatím bez komentáře, buďte první!