To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Courtney Stodden a rozzuřená Amy Schumer
Socíální sítě | zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Courtney Stodden a rozzuřená Amy Schumer

13. 4. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Courtney Stodden

Americká zpěvačka Courtney Stodden na Instagramu zveřejnila pořádně žhavou fotografii, která propaguje její nový singl Asphalt. Administrátoři této sociální sítě ji nejprve smazali, ale později své rozhodnutí přehodnotili. „Můj promo obrázek na Asphalt je zpět. Děkuji @instagram, BAN byl odstraněn (sic),“ komentovala to prsatá blondýnka.

Courtney Stodden Courtney Stodden | zdroj: Instagram

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham vypustil do éteru povedený černobílý snímek svých slavných rodičů. Je vidět, že z manželství Davida a Victorie láska ještě rozhodně nevyprchala – i po cca sedmnácti letech se stále vodí za ruce. No není to sladké?

David a Victorie Backham David a Victorie Backham | zdroj: Instagram

Jana Kratochvílová a Lenka Kořínková

Jana Uriel Kratochvílová zapózovala společně s Lenkou Holas Kořínkovou. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, kdyby na sobě obě dámy ovšem neměly opravdu netradiční outfity. Není divu, že server Super.cz jejich setkání označil za „psychedelické“.

Kratochvílová a Kořínková Kratochvílová a Kořínková | zdroj: Facebook

Amy Schumer

Amy Schumer se pořádně rozčílila na magazín Glamour, který ji zmínil ve speciálním čísle věnovaném plus-size celebritám. „Myslím, že na plus size velikosti není nic špatného. Krásné zdravé ženy. Za plus size je v Americe považována velikost 16. Já mám mezi 6 a 8. @glamourmag mě zařadil do svého plus size vydání, aniž by se zeptal nebo mi dal vědět a to mi nepřipadá správné. Mladé dívky uvidí mé tělo a pomyslí si, tohle je plus size?“ napsala mj. na Instagram.

Amy Schumer Amy Schumer | zdroj: Instagram

Bella Hadid

Bella Hadid se pochlubila svými přednostmi. „Promiň mami. Tajný projekt s mým týmem snů @nomadrj and @elizabethsulcer,“ uvedla u odvážné momentky. To by nás zajímalo, o jaký přesně projekt se jednalo… i co jí na to její máma řekla.

Bella Hadid Bella Hadid | zdroj: Instagram

Marta Jandová

Zpěvačka Marta Jandová se veřejně zastala své profesní kolegyně Lenky Dusilové, která v sobotu v Hudebním divadle Karlín přednesla projev proti prezidentovi Miloši Zemanovi. „Mít odvahu... Tu déle nejsem a pak vidím, že hlasy začinají být hlasitější... A nejde pouze o Čínu. Jde o zapomínaní minulosti a přetváření pravdy. O vytváření umělého strachu, o nerespektování pravidel atd atd. Ale polemizováním na fb nic nezměníme. Proto díky Lenko!“ konstatovala. Netřeba asi dodávat, že Zemanovi příznivci se okamžitě pustili i do ní.

Marta Jandová napsala Marta Jandová napsala | zdroj: Facebook

Merle Haggard

Justin TimberlakeWillie NelsonBilly Ray CyrusCarrie Underwood a další celebrity prostřednictvím sociálních sítí vzdávají poctu legendárnímu country zpěvákovi Merle Haggardovi, který 6. dubna (tzn. v den svých 79. narozenin) odešel do hudebního nebe. Podle dostupných informací podlehl oboustrannému zápalu plic.

Merle Haggard Merle Haggard | zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!