To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Chrissy Teigen a deprimovaný Drake
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Chrissy Teigen a deprimovaný Drake

19. 10. 2016 – 16:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

John Legend a Chrissy Teigen

John Legend a Chrissy Teigen při příležitosti půlročních narozenin své dcery Luny zveřejnili několik povedených rodinných momentek. Teigen se navíc rozhodla opět pochlubit i svou poporodní postavu a tak zapózovala úplně nahá. Nutno uznat, že vypadá báječně!

John Legend a Chrissy Teigen zdroj: Instagram

Paris Hilton 

Paris Hilton si pořídila dalšího domácího mazlíčka. Jde o miniaturní čivavu, která ji podle dostupných informací přišla na těžko uvěřitelných 8000 USD. Blonďatá kráska nyní váhá, zda ji pojmenovat DiamondBaby nebo LoveBug a požádala své fanoušky, aby jí s tímto dilematem pomohli. Pro co byste hlasovali vy?

Paris Hilton zdroj: Instagram

Veronika Kopřivová

Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová publikovala selfie, která ji zachycuje v hodně odvážné blůzce. „Včera jsem si chtěla vyrazit v tomto outfitu, ale můj partner zakročil. Z #ootd #dnesnosim se stalo #dnesnenosim. Kdo sledoval mojí insta stories tak ví :)) No nic, aspoň jsem se stihla vyfotit a mohu se s váma podělit o tyhle krásné hadříky,“ komentovala ji.

Veronika Kopřivová zdroj: Instagram

Drake

Drake na svůj Instagram umístil černobílý snímek, na kterém se dívá z okénka automobilu a připsal k němu poměrně deprimující text. Učinil tak jen den poté, co se v médiích objevily zprávy o jeho údajném rozchodu s Rihannou. Zdá se tedy, že nešlo o spekulace a jejich vztah skutečně skončil.

Drake zdroj: Instagram

Olivia Wilde a Jason Sudeikis

Novopečení rodiče Olivia Wilde a Jason Sudeikis vypustili do éteru první fotku své roztomilé dcerky. „Daisy Josephine Sudeikis. Narodila se jako šéfka na #internationaldayofthegirl. (sic)," uvedli u ní mj.

Olivia Wilde a Jason Sudeikis zdroj: Instagram

Iva Kubelková

Úspěšná modelka a moderátorka Iva Kubelková se stala ambasadorskou Astratexu a hned na sociálních sítích vystavila na odiv své přednosti. Sice se svlékla jen do spodního prádla (které výše zmíněná společnost prodává), ale i tak je jasné, proč opakovaně triumfovala v anketě o nejkrásnější poprsí.

Iva Kubelková zdroj: Instagram

David Arquette

David Arquette a jeho manželka Christina prostřednictvím Instagramu oznámili, že čekají další přírůstek do rodiny. Připomeňme, že hvězdný pár spolu už má dvouletého chlapečka Charlieho a Arquette je rovněž otcem dvanáctileté Coco, kterou počal se svou bývalou partnerkou Courteney Cox.

David Arquette zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!