Taylor Swift nebo Avril Lavigne, která vyhraje v anketě?
zdroj: tisková zpráva

Taylor Swift nebo Avril Lavigne, která vyhraje v anketě?

24. 3. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jak by to asi dopadlo, kdyby se proti sobě postavily populární zpěvačky jakými jsou Taylor Swift a Avril Lavigne? Zajímá nás to, a proto jsme je proti sobě postavili v dnešním souboji. Která je vaší favoritkou? Která umí lépe zpívat? Která je hezčí? Odpovězte na tyto otázky v anketě na konci článku.

Taylor Swift

Taylor Swift je americká zpěvačka, textařka a skladatelka. Ve čtrnácti se přestěhovala do Tennessee, kde začala svou hudební kariéru jako country popová zpěvačka. Již po vydání svého prvního eponymního alba (Taylor Swift) v roce 2006 se stala nejmladší hvězdou country muziky. Více o Taylor Swift.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Kompletní diskografie Taylor Swift.

Avril Lavigne

Avril Lavigne je kanadská pop rocková zpěvačka osmkrát nominovaná na cenu Grammy. Již jako šestnáctiletá dostala příležitost pracovat na svém prvním albu. Vyšlo 4. července 2002 pod názvem Let Go a umístilo se na druhém místě v americkém žebříčku Billboard a na prvním místě v žebříčcích v Austrálii, Kanadě a Velké Británii. To z Avril učinilo nejmladší sólovou umělkyni, které se něco takového v Británii povedlo. Více o Avril Lavigne.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 Kompletní diskografie Avril Lavigne.

 Přidejte se do fanklubu Taylor Swift nebo Avril Lavigne!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku