Světové topmodelky proti sobě, která je větší kočka Heidi Klum nebo Gisele Bündchen?
Gisele Bundchen a Heidi Klum | zdroj: Profimedia

Světové topmodelky proti sobě, která je větší kočka Heidi Klum nebo Gisele Bündchen?

20. 10. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Německá topmodelka, herečka, moderátorka a módní návrhářka Heidi Klum se postaví proti brazilské supermodelce Gisele Bündchenové. Záleží jen na vás rozhodnout, která z nich je hezčí a více sexy. Zahlasujte v anketě na konci článku.

Heidi Klum

K modelingu se Heidi dostala skrze rodiče Günthera, který pracoval jako manažer v kosmetické firmě a Erny, kadeřnice. Podle Klum ji přiměla kamarádka Karin, aby vyplnila přihlášku z magazínu a přihlásila se tak do soutěže Modelka roku 1992. Z 25 000 uchazeček vyhrála celou soutěž 29. dubna 1992 právě HeidiHeidi Klum se dostala na obálku všech předních módních časopisů včetně Vogue, ELLE nebo Marie Claire. Celosvětový úspěch zaznamenala, když se dostala na titulní stránku prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated a následná spolupráce s Victoria's Secret. Více.

Heidi Klum zdroj: Profimedia

Více fotek Heidi Klum

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen je brazilská supermodelka, příležitostná filmová herečka a velvyslankyně Dobré vůle pro programy životního prostředí Organizace spojených národů. Na konci 90. let se prosadila jako modelka během první vlny příchodu Brazilek do modelingového světa. V roce 1999 ji časopis Vogue spojil s návratem sexy modelek a koncem éry tzv. heroinových vyzáblých dívek. Více.

Gisele Bündchen zdroj: Profimedia

Více fotek Gisele Bündchen

Přidejte se do fanklubu těchto krasavic!
Fanklub Heidi Klum
Fanklub Gisele Bündchen

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku