Štědrý Tom Cruise: Zaplatil své dceři svatbu, přestože na ni nebyl pozván
zdroj: tisková zpráva

Štědrý Tom Cruise: Zaplatil své dceři svatbu, přestože na ni nebyl pozván

6. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Adoptivní dcera Toma Cruise a Nicole Kidman Isabella se provdala za svého partnera Maxe Parkera. Slavný herec ji ale k oltáři nevedl…

Obřad se konal v londýnském hotelu Dorchester a podle dostupných informací byl poměrně skromný. Pár si údajně přál, aby se ho zúčastnilo pouze několik nejbližších přátel.

Cruise sice pozvánku neobdržel, ale navzdory tomu se zachoval jako gentleman a zaplatil náklady na svatbu i následující párty.

Některé bulvární magazíny tvrdí, že hvězda Posledního samuraje svou účast na veselce odmítla, protože Max není členem Scientologické církve. Pravdou však je, že nebyli přítomni ani rodiče ženicha, takže se s největší pravděpodobností jedná o smyšlenky.

Tom Cruise, Katie Holmes a Isabella zdroj: Profimedia

Pokud jde o Nicole Kidman, ta sice v současné době pobývá právě v Londýně, ale zdá se, že dopadla stejně jako Tom.

Osmačtyřicetiletá australsko-americká kráska v nedávném rozhovoru pro DuTour prohlásila, že je pro ni velmi důležité být se všemi svými dětmi v kontaktu, k čemuž využívá Internet a další moderní technologie.

"Ovšem nenechávám je ovládat můj život," dodala. S manželem si třeba nikdy neposíláme textovky. Maximálně jednou za uherský rok. Ale hlavně si vzájemně říkáme 'chci slyšet tvůj hlas.'"

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku