Smolař Jason Biggs z Prciček bude mít první dítě s kráskou Jenny!
zdroj: Profimedia

Smolař Jason Biggs z Prciček bude mít první dítě s kráskou Jenny!

18. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Oblíbený herec z populárního snímku Prci, prci, prcičky, který se dočkal několika pokračování, oznámil příchod svého prvního potomka.

Pětatřicetiletý Jason od dob legendárních Prciček natočil mnoho dalších snímků, ale z této povedené komedie je nezapomenutelný. Se svou o rok mladší manželkou si na své první dítě náležitě počkali, ale o to víc se na něj těší. Herec se s novinkou svěřil v pořadu Chelsea Lately, který se vysílal včera večer. A jak se radostná zpráva dostala ven?

Moderátor pořadu začal o ňadrech jeho ženy Jenny, kterou měl ve studiu na fotografii: "Její prsa jsou opravdu k nakousnutí!" a odpověď Jasona na sebe nenechala dlouho čekat: "Její prsa jsou nyní tak velká a víš proč? Zasel jsem miminko do jejího bříška!" Jason se o svou radost chtěl dokonce podělit i se svými fanoušky na Twitteru a nasdílel tam fotografii z jejího ultrazvuku.

V loňském roce bývalí "Prcičkáři" natočili nový díl s názvem Školní sraz a i když jsou často pokračování úspěšných filmů jen slabým odvarem, zde se tvůrci strefili do černého. Zavzpomínat si na starou dobrou partu, která se v průběhu let přece jen trochu změnila, může být docela příjemným flashbackem.

Zatím bez komentáře, buďte první!