Sebemrskačské doznání Michala Viewegha: 'Podváděl jsem manželku a nestaral se o děti'
zdroj: Profimedia

Sebemrskačské doznání Michala Viewegha: 'Podváděl jsem manželku a nestaral se o děti'

10. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiapadesátiletý spisovatel otevřeně promluvil o příčinách své manželské krizi. Neuvěříte, co všechno na sebe prásknul.

Jak jsme vás již informovali, Michal Viewegh se rozvádí. Ještě v květnu se na toto téma s novináři nechtěl moc bavit, ale nyní svůj postoj změnil a konečně prozradil, proč jeho manželství skončilo krachem.

"Nejsem idiot, abych tvrdil, že můžu zjevit komplexní pravdu, ale z mého pohledu je přesto hlavní příčina jasná. Nejenže jsem jako manžel zdaleka nebyl dokonalý a dělal jsem nejrůznější chyby včetně toho, že jsem se nestaral o děti tak, jak bych měl, taky nějaké mé nevěry tam byly..." svěřil Magazínu DNES.

Dokud byl výkonný a úspěšný, jeho žena Veronika se s tím prý nějak dokázala vyrovnat. "Ale v momentě, kdy se ten promiskuitní nedokonalý otec na mnoho let navíc změnil v neschopného, ufňukaného pacienta... To snad ani nemůžete manželce rozvod vyčítat," dodal Viewegh.

Připomeňme, že Michal před třemi lety doslova o vlásek unikl smrti. Praskla mu totiž aorta. Od té doby se potýká s depresemi a dokonce i výpadky paměti.

Přestože jeho partnerka mu vždy byla velkou oporou, nevážil si toho. A aby toho nebylo málo, jednou se jí ke svým záletům přiznal.  "V důsledku toho se taky rozvádíme. Asi to nebyl jediný důvod, jak se nyní dozvídám, ale tvrdím, že to byl hlavní spouštěcí mechanismus," uzavřel.

Upřímně řečeno... za těchto okolností je s podivem, že Veronika mu nedala kopačky už mnohem dřív.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku