Příčina úmrtí Lemmyho Killmistera odhalena: Frontmana Motörheadu zabila rakovina prostaty
zdroj: Profimedia

Příčina úmrtí Lemmyho Killmistera odhalena: Frontmana Motörheadu zabila rakovina prostaty

20. 1. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný rocker podlehl rakovině prostaty a městnavému srdečnímu selhání. Uvedl to portál TMZ, který získal jeho úmrtní list.

Jak jsme vás již informovali, Lemmy zemřel jen několik dní poté, co mu lékaři diagnostikovali mimořádně agresivní formu rakoviny. Nyní vyšlo najevo, že šlo o o nádor prostaty.

Kilmister se nikdy netajil tím, že se životosprávou si hlavu příliš neláme. "Každý den vypiju láhev Jacka Danielse," prohlásil svého času. Kromě alkoholu holdoval také cigaretám.

Těžko se tak divit tomu, že během posledních let se potýkal s řadou různých chorob. V roce 2013 kapela kvůli jeho špatnému zdravotnímu stavu musela odložit naplánované turné po Evropě.

Dodejme, že pohřeb známého bouřliváka proběhl 9. ledna v Hollywoodu a zúčastnila se ho mnoho celebrit – například Ozzy a Sharon Osbournovi, Gene Simmons, Saul "Slash" Hudson, či Lars Ulrich.

Přímý přenos smutečního obřadu, který vysílal portál YouTube, sledovaly statisíce lidí po celém světě. Pokud jste ho propásli, můžete shlédnout alespoň záznam:

Zatím bez komentáře, buďte první!