Představitel Harryho Pottera otevřeně promluvil o svých problémech s alkoholem a bulvárem
zdroj: Profimedia

Představitel Harryho Pottera otevřeně promluvil o svých problémech s alkoholem a bulvárem

21. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Daniel Radcliffe odhalil důvody, které ho vedly k tomu, že před několika lety začal nezřízeně pít. Tím hlavním prý byla… jeho popularita!

"Kdykoliv jsem šel ven tančit, čekaly tam na mě mobilní telefony s fotoaparáty," uvedl šestadvacetiletý britský herec v rozhovoru pro časopis Playboy.

"To mě uvádělo do velkých rozpaků… a jaký je nejjednodušší způsob, jak uniknout rozpakům? Alkohol představuje rychlý způsob, jak to udělat," vysvětlil.

Radcliffe na jedné straně nemá problém o sobě mluvit jakožto o "opravdu otravném, hlučném, neslušném, nepořádném opilci", ale na druhé straně si prý nepřeje, aby média jeho minulé eskapády zneužívala k vytváření drbů.

"Je bolestné sledovat, jak se mé osobní problémy, o kterých jsem snažil upřímně hovořit, mění na krmivo po různé televizní drbací show," konstatoval.

"Byl jsem ohledně toho přímý, jak jste sami řekli, ale jakmile o tom jednou začnete hovořit… nehovoříte o ničem jiném," dodal.

Daniel si rovněž postěžoval na překrucování svých výroků. "Mohu tři hodiny vyjmenovávat spoustu dobře míněných věcí – proč k tomu došlo a jak jsem to zastavil – a titulek bude znít 'Opilý na natáčení Harryho Pottera.' Takže teď už o tom tolik nemluvím," uzavřel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku