Pamela Anderson opět zapózovala nahá
zdroj: Profimedia

Pamela Anderson opět zapózovala nahá

19. 5. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmačtyřicetiletá herečka rozšířila řady celebrit, které podpořily novou kampaň kontroverzní organizace PETA (foto uvnitř článku).

Pamela Anderson se rozhodla stylizovat do role Janet Leigh a napodobit její slavnou sprchovou scénu z thrilleru Psycho. Na černobílém snímku si zakrývá si tělo malým ručníkem a vyděšeně křičí.

Známá vegetariánka a bojovnice za práva zvířat chce touto formou přitáhnout pozornost veřejnosti k problematice plýtvání vodou v zemědělském průmyslu.

"Masné a mléčné farmy spotřebovávají obrovské množství vody. Ohleduplnost k životnímu prostředí neznamená jen kratší sprchování. Zkuste veganství," komentovala to a dodala:

"Řeky jsou odčerpávány a to nejen kvůli zvířatům, ale také kvůli plodinám pěstovaným jako krmivo pro zvířata na farmách. Na produkci libry hovězího masa se použije tolik vody, kolik by vám stačilo na šest měsíců sprchování."

Anderson s PETA spolupracuje dlouhodobě. Známé jsou například fotky, na kterých pózuje v "salátových" bikinách, přičemž doprovodný text hlásá "Obraťte nový list. Zkuste vegetariánství."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku