'Nikdy jsem ji neuhodil!' David Justice promluvil o rozvodu s Halle Berry
zdroj: tisková zpráva

'Nikdy jsem ji neuhodil!' David Justice promluvil o rozvodu s Halle Berry

10. 11. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bývalý baseballový hráč zavzpomínal na své manželství s krásnou herečkou… a především na to, co následovalo po jeho konci. Co všechno prozradil?

Přestože od rozvodu Davida a Halle uběhlo už dlouhých 24 let, stále se o něm mluví. Hlavně kvůli tomu, že měl značně dramatický průběh.

"Během posledních dvou dekád jsem slyšel spoustu lidí říkat 'Není to ten frajer, který praštil Halle Berry do hlavy? ' " svěřil Justice magazínu People.

David se po rozpadu manželství soustředil především na svou baseballovou kariéru. Dvakrát vyhrál Světovou sérii a získal prestižní ocenění 2000 ALCS MVP. Pověsti násilníka se ale nezbavil…

"Diváci na mě křičeli třeba 'Hej, Justice, napal ten míček stejně, jako jsi napálil Halle!' " zavzpomínal. "A nedávno se mě jedna letuška zeptala, jestli náhodou nejsem ten, kdo udeřil Halle…"

Minulý týden mu definitivně došla trpělivost a zveřejnil sérii tweetů, ve kterých několikrát zdůraznil, že své exmanželce – která po inkriminovaném útoku přestala slyšet na levé ucho – nikdy fyzicky neublížil.

"Vše, o co jsem se snažil, bylo dát světu vědět, že David Justice není osoba, která ji uhodila do hlavy a způsobila jí ztrátu sluchu. Nejenže David Justice neudělal tohle, David Justice ji neuhodil nikdy," uvedl. Připomněl také, že samotná Berry pachatele ani jednou nejmenovala.

Věříte mu?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku