Nicole Scherzinger otevřeně promluvila o svém boji s bulimií
zdroj: tisková zpráva

Nicole Scherzinger otevřeně promluvila o svém boji s bulimií

2. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestatřicetiletá popová princezna rozhodně nemá tak pohádkový život, jak si většina lidí myslí.

„Je to hrozná ochromující nemoc a bylo to pro mě vysloveně období temna. To je důvod, proč se tak dobře dokážu vcítit do lidí, kteří mají démony a hlasy ve svých hlavách a nemohou se jich zbavit,“ uvedla Nicole v rozhovoru pro Cosmopolitan.

Bývalá Pussycat Doll přiznala, že tato porucha příjmu potravy měla v jejím případě natolik těžký průběh, že začala přicházet o svůj hlas a několikrát byla nalezena v bezvědomí na podlaze.

Nicole Scherzinger zdroj: tisková zpráva

Její bývalá bandmate Carmit Bachar se loni nechala slyšet, že to byly právě Nicoliny problémy s bulimií, které výraznou mírou přispěly k rozpadu skupiny. „Lidé, kteří trpí podobnými potížemi, je ale podle všeho dokážou velmi dobře skrývat. Cítím se hloupě, že i když jsme si byly tak blízké, ničeho jsem si nevšimla. Šokovalo mě to,“ řekla magazínu Daily Mail.

Nicole vyšla s pravdou ven teprve v roce 2012, kdy zářila v talentové soutěži X Factor. „Nikdy jsem o tom nechtěla mluvit, nikdy nechci hrát oběť a nikdy jsem nestála o to, aby se o tom dozvěděli moji nejbližší, protože si myslím, že by jim to zlomilo jejich srdce,“ prohlásila tenkrát.

Zatím bez komentáře, buďte první!