Nejvtipnější videoklipy s dokonalými tanečními kreacemi
Klipy | zdroj: Vlastní foto autora

Nejvtipnější videoklipy s dokonalými tanečními kreacemi

20. 12. 2016 – 12:46 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Podívejte se na pětici tanečních videoklipů a nebraňte se aspoň kratičkému smíchu, který vám prodlouží život. Renomovaní interpreti často balancují na hranici soudnosti, ale svými tanečními pohyby a kreacemi vás zaručeně pobaví.

Fatboy Slim

Hvězda taneční hudby Fatboy Slim začínal tak, že se svým spolužákem Paulem Heatonem založil skupinu, která se jmenovala "The Housemartins". Vydali singly jako Flag Day, Sheep, Happy Hour a s hitem Caravan Of Love v roce 1986 dosáhli až na vrchol britské hitparády. Pak se pokoušel ještě s jinými skupinami, ale skutečný úspěch přišel, když si dal přezdívku Fatboy Slim a vydal několik alb. Více informací najdete na Osobnsoti.cz.

Fatboy Slim – Praise You

zdroj: Archiv

David Hasselhoff

Tento herec svoji kariéru odstartoval v nekonečném seriálu Mladí a neklidní, ale první velký úspěch však přichází v roce 1982 s postavou soukromého detektiva Michaela Knighta v seriálu Knight Rider. Seriál se natáčel do roku 1985 a zaznamenal úspěch především u mladšího publika. Po skončení původního seriálu se začal prosazovat také jako zpěvák. Více informací najdete na Osobnosti.cz.

David Hasselhoff – Hooked on a Feeling

zdroj: Archiv

Bloodhound Gang

Bloodhound Gang je americká rocková hudební skupina z Pensylvánie, která hraje alternativní comedy rock a jejíž písničky jsou plné typického satirického humoru. Více najdete na Osobnosti.cz.

Bloodhound Gang – The Bad Touch

zdroj: Archiv

Beatsteaks

Beatsteaks jsou německá punk rocková kapela, která pochází z Berlína a funguje od roku 1995. V České republice vystoupili např. 5. července 2011 na Rock for People v Hradci Králové. Více najdete na Osobnosti.cz.

Beatsteaks – Automatic

zdroj: Archiv

Robin Sparkles

Robin Sparkles je velká, ale smyšlená kanadská hvězda, která vznikla při budování minulosti jedné z postav populárního komediálního seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Postavu hraje kanadská herečka Cobie Smulders. Více najdete na Osobnosti.cz.

Robin Sparkles – Let´s Go To The Mall

zdroj: Archiv

Staňte se členem fanklubu některého z pěti interpretů!
Fanklub Fatboy Slim
Fanklub David Hasselhoff
Fanklub Bloodhound Gang
Fanklub Beatsteaks
Fanklub Robin Sparkles

Zatím bez komentáře, buďte první!