Nejvíc sexy celebrity po čtyřicítce! Zde je top desítka nejkrásnějších dam!
zdroj: tisková zpráva

Nejvíc sexy celebrity po čtyřicítce! Zde je top desítka nejkrásnějších dam!

10. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V některých případech věk opravdu nehraje žánou roli a i čtyřicítka je v dnešní době pouhým číslem. Které známé ženy ji překročily a mohou směle konkurovat mladším kolegyním?

Julia Roberts (45)

Čeho si na představitelce prostitutky Vivian z filmu Pretty Woman všimnete úplně nejdřív? Samozřejmě že úsměvu, který Julii dělá stále mladou a ani vrásky jí neubírají na kráse. Trojnásobná maminka má v sobě neuvěřitelné kouzlo a také negativní vztah k plastikám. "Žijeme ve společnosti, která má panický strach ze stárnutí. Dnešní ženy nemají šanci vidět, jak budou vypadat ve stáří," svěřila se časopisu Elle.

Sofia Vergara (41)

Kolumbijská herečka a modelka prohlásila, že miluje svůj zadeček. A není se čemu divit! Sofia se za něj rozhodně nemusí stydět a dokonce prozradila tajemství úspěchu jejích dokonalých hýždí, které zahrnuje čtyři posilovací lekce týdně s trenérem a lekce spinningu.

Sofia Vergara zdroj: tisková zpráva

Halle Berry (47)

Čokoládová kráska a jedna z představitelek Bond girl vypadá s věkem stále lépe. Jak sama ale přiznala, její dokonalé křivky by se neobešly bez dietní životosprávy. Nastávající maminka ví už léta, že střídmá strava je pro její tělo to nejlepší a stala se součástí jejího života.

Halle Berry zdroj: tisková zpráva

Heather Graham (43)

Hereččin naivní look, kterým se ve filmech, jako je například Pařba ve Vegas, většinou prezentuje, jí ubírá léta a stejně tak jí pomáhá pozitivní přístup k životu. Jak přiznala, plastické operace odmítá a považuje je za děsivé. Sama dává na přirozené stárnutí.

Heather Graham zdroj: tisková zpráva

Jennifer Lopez (44)

Pokud máte snědou pleť, mladého milence a mladistvý styl oblékání, nemůžete zkrátka vypadat staře! To ví i zpěvačka s portorikánskou krví a matka dvojčat Jennifer, přezdívaná Bronx Barbie.

Jennifer Lopez zdroj: tisková zpráva

Sarah Jessica Parker (48)

Trojnásobná maminka je známá svou hubenou postavou, díky které si může na sebe obléci téměř vše. V kultovním seriálu Sex ve městě předvedla snad všechny své přednosti a ze stárnutí vůbec strach nemá. Zatím prý nikdy nepodstoupila plastickou operaci, protože prý nechce vypadat jako šílenec.

Sarah J. Parker zdroj: tisková zpráva

Jennifer Aniston (44)

Bývalá manželka Brada Pitta se ve svém věku může stále pyšnit nálepkou jedné z nejvíce sexy žen Hollywoodu. Jak si ale udržuje svou bezchybnou pleť? Podstupuje kůry, kterým se říká "laserové porno", kdy týden vypadáte jako popálená oběť, ale pleť potom máte jako miminko. Pro krásu se holt musí trpět.

Jennifer Aniston zdroj: tisková zpráva

Demi Moore (50)

Vypadat na sklonku padesátky jako Demi? Pokud máte statisíce na plastické chirurgy, tak je to opravdu možné! Bohužel tělo americké herečky, které jsme mohli obdivovat ve snímku Striptýz, není dílem přírody, ale hlavně doktorů a tučného konta. My ale víme, že Demi byla vždy krásná žena a trochu si k té přirozené kráse dopomoci není přece žádný zločin.

Demi Moore zdroj: tisková zpráva

Michelle Pfeiffer (55)

Je až neuvěřitelné, že blonďatá herečka za pár let oslaví šedesátku! Ani vrásky jí neubraly na kráse, kterou má stále na rozdávání. Má styl a šmrnc, který by jí leckterá třicítka mohla závidět. Bravo!

Michelle Pfeiffer zdroj: tisková zpráva

Courteney Cox (49)

Téměř padesátiletá představitelka nezapomenutelné Moniky z Přátel si udržuje mladistvý vzhled různými kosmetickými procedurami, jako je například botox a nestydí se za to. O blížící se padesátce prohlásila, že to bude brutální!

Courteney Cox zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!