Milostný trojúhelník. Který člen je vaším favoritem?
Milostný trojúhelník | zdroj: Profimedia

Milostný trojúhelník. Který člen je vaším favoritem?

9. 1. 2017 – 16:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Milostný trojúhelník v podání hereckých ikon, jakými jsou Pavel Liška, Josef Polášek a Martin Zbrožek baví diváky svým putováním po celé naší republice. Který z protagonistů je vaším nejoblíbenějším hercem?

Milostný trojúhelník

Trojice herců vstupuje na jeviště vždy bez předem daného scénáře. Situace, postavy, zápletky, charaktery, písničky i tance, to vše se rodí až na jevišti přímo ve světlech právě vznikajícího představení. Herci a publikum se najednou v roli scénáristů i režisérů propadají do světa fantazie, do společného tvoření hry.

zdroj: Archiv

Herci:

Pavel Liška

Pavel Liška je český divadelní a filmový herec. Vystudoval JAMU v Brně. Účinkoval v brněnském HaDivadle i v Národním divadle. Jeho první filmovou rolí byl František v Gedeonově Návratu idiota. Více.

Pavel Liška - Milostný trojúhelník zdroj: tisková zpráva

Více fotek Pavla Lišky

Josef Polášek

Josef Polášek je český divadelní a filmový herec, známý také z reklamních televizních spotů. Ztvárnil také několik filmových rolí, především retardovaných jedinců. Jeho první hlavní rolí byla postava doktora v hořké komedii František je děvkař. Více.

Ohnivý kuře - Josef Polášek zdroj: Archiv TV Prima

Více fotek Josefa Poláška

Martin Zbrožek

Martin Zbrožek je český houslita, zpěvák, herec a moderátor. Studoval na teplické konzervatoři hru na housle, od mládí se věnoval i herectví. Po absolutoriu školy hrál nejprve v různých hudebních skupinách, později vystupoval s kapelou Melody Makers Ondřeje Havelky. Více.

Muži v offsidu - Martin Zbrožek, Miroslav Babuský zdroj: Městské divadlo v Mladé Boleslavi / Martin Špelda

Více fotek Martina Zbrožka

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného komika!
Fanklub Pavel Liška
Fanklub Josef Polášek
Fanklub Martin Zbrožek

Zatím bez komentáře, buďte první!