Louis Walsh: 'Simon Cowell ztratil kontrolu nad One Direction'
zdroj: Profimedia

Louis Walsh: 'Simon Cowell ztratil kontrolu nad One Direction'

15. 5. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Známý porotce britského X-Factoru okomentoval aktuální dění kolem One Direction.

Louis Walsh - který byl manažerem Johnnyho Logana, Boyzone či Westlife – je názoru, že populární britsko-irský boyband se v dohledné době nerozpadne. Uvedl však, že Simon Cowell nad ním ztratil kontrolu.

"A tohle je přesně to, co se pak s kapelami stane. Dostanou se na vrchol, nikoho neposlouchají a pak, když o všechno přijdou, si říkají 'proč jsme jen neposlouchali?'," řekl magazínu Mirror.

Dvaašedesátiletý hudební magnát se minulý týden zapletl do ostré výměny názorů, která na Twitteru proběhla mezi Zaynem Malikem a Louisem Tomlinsonem. Konflikt se rozhořel poté, co Naughty Boy zveřejnil fotografii, na které se Zaynem pózuje v nahrávacím studiu a připsal k ní následující text: "Replace this."

Walsh v této souvislosti prohlásil, že by nikdy nedopustil, aby členové jeho vlastní chlapecké kapely HomeTown prali své špinavé prádlo na sociálních sítícch. "Kdyby něco takového udělali, asi bych je povyhazoval," konstatoval a dodal:

"Nemusíte prát své špinavé prádlo na veřejnosti. One Direction udělal Simon. Bez Simona Cowella by to nikam nedotáhli. Řekněme si to na rovinu. Dal je dohromady, stisknul tlačítka, udělal z nich to, čím jsou. Bez Simona by nebyli nic."

Zatím bez komentáře, buďte první!