Jim Carrey je v šoku: Jeho expřítelkyně Cathriona si vzala život
zdroj: Profimedia

Jim Carrey je v šoku: Jeho expřítelkyně Cathriona si vzala život

30. 9. 2015 – 0:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Cathriona White byla v pondělí v noci nalezena mrtvá ve své losangeleské rezidenci. Podle bulvárních médií se zabila kvůli nedávnému rozchodu s Jimem Carreym.

Některé zahraniční magazíny tvrdí, že Cahtrionu k sebevraždě dohnala nešťastná láska k třiapadesátiletému herci. Ten jí prý přibližně před týdnem dal kopačky, což údajně zmínila i v dopise na rozloučenou.

Daily Mail uvedl, že nešťastná žena se pravděpodobně předávkovala nespecifikovanými drogami. Oficiální příčina její smrti však bude stanovena až po provedení všech potřebných testů.

"Byla to opravdu milá a delikátní irská květina, příliš citlivá pro tuto půdu… Mé srdce vychází k její rodině a přátelům a všem, kteří ji milovali a starali se o ní," píše Jim v prohlášení, které získal People.

Dodejme, že Carrey a White spolu randili od roku 2012. Na jaře 2013 jejich románek skončil, ale letos v květnu se opět dali dohromady. Moc dlouho jim to však nevydrželo.

Minulý čtvrtek Cathriona na Twitteru zveřejnila příspěvek, ze kterého plynulo, že se s touto sociální sítí loučí. Lidé ho ovšem pochopili tak, že má v úmyslu zrušit svůj účet. Možnost, že plánuje dobrovolný odchod ze světa, bohužel nikoho nenapadla…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku