Jaké známé celebrity předvedly ve filmu striptýz? To musíte vidět!
zdroj: tisková zpráva

Jaké známé celebrity předvedly ve filmu striptýz? To musíte vidět!

30. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Každý divák je čas od času poctěn vidět svou oblíbenou celebritu nahou ve filmu. Ukážeme vám několik populárních tváří, které jste možná již viděli, nebo si daný film po přečtení článku pustíte. 

Jennifer Aniston (44)

Komediální herečka a bývalá žena Brada Pitta se ani ve svém pokročilejším věku před kamerami nestydí. Naposledy se ukázala v celé své kráse ve filmu Millerovi na tripu, který přijde do našich kin 29.8. 2013.

 

Jessica Alba (32)

V roce 2005 se předvedla v kovbojském obleku s lasem v ruce ve filmu Sin City. Maminka dvou holčiček, která ani po porodu neztratila špetku ze své krásy, má stále co ukazovat a určitě se ještě máme na co těšit.

Jessica Alba zdroj: tisková zpráva

 

Rose McGowan (39)

Znáte ji nejspíš ze seriálu Čarodějky a jako bývalou přítelkyni Marilyna Mansona. Ve filmu Grindhouse z roku 2007 od režiséra, který režíroval i předchozí Sin City. Role striptérky Cherry Darling jí sedla opravdu skvěle a určitě stojí za to, tento snímek shlédnout. 

Rose McGowan zdroj: tisková zpráva

 

Demi Moore (50)

Kdo by neznal slavnou roli matky tří dětí Demi Moore ve snímu Striptýz? Film z roku 1996 se stal velmi úspěšným a Demi za něj dostala honorář 12,5 miliónů dolarů. V té době se stala nejlépe placenou herečkou Hollywoodu.

Demi Moore zdroj: tisková zpráva

 

Jessica Biel (31)

Každý, kdo viděl film Powder Blue z roku 2009, musí závidět jejímu manželovi Justinu Timberlakeovi. Kdo neviděl scénu, kde se Jessica předvádí v nažhavených pózách polonahá na pódiu, ať si tento film pustí.

Jessica Biel zdroj: tisková zpráva

 

Natalie Portman (31)

Nejspíš znáte Natalii z poněkud jiných žánrů, než je film Na dotek z roku 2004. Herečka v něm v růžové paruce a polonahá tančí svůdně na stolečku a je to vlastně taková výjimečná role v její filmografii. Kdo by chtěl viděl Černou labuť v této pro ní nezvyklé roli, ať se na film podívá.

Natalie Portman zdroj: tisková zpráva

 

Kristen Stewart (23)

V roce 2010 se Kristen odhalila ve filmu Svět podle Mallory, kde si zahrála mladinkou prostitutku, která hledala zaměstnání a našla ho nakonec v místním strip klubu. V takové roli určitě jen tak Kristen neuvidíte.

Kristen Stewart zdroj: tisková zpráva

 

Lindsay Lohan (26)

Problémová herečka si zahrála tanečnici u tyče v béčkovém filmu Vím, kdo mě zabil z roku 2007. Herečka se svěřila, že pro ni nebylo lehké naučit se tento druh tance. Nakonec to zvládla a vy se o tom můžete přesvědčit nakonec sami!

Lindsay Lohan zdroj: tisková zpráva

 

Heather Graham (43)

Herečka se přiznala, že roli striptérky ve filmu Pařba ve Vegas si zahrála velmi ráda, protože jak sama řekla, její život je tak jednotvárný. Nepije, nekouří, ani nijak nedivočí, takže si ráda zahraje podobné role, jako byla role Jude v populárních snímku.

Heather Graham zdroj: tisková zpráva

 Tak jak se vám líbí?

Zatím bez komentáře, buďte první!