Jak mládnou hollywoodské celebrity? Víme, kdo si nenechal řezat do obličeje skalpelem
zdroj: tisková zpráva

Jak mládnou hollywoodské celebrity? Víme, kdo si nenechal řezat do obličeje skalpelem

22. 4. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Většina hollywoodských hvězd byla alespoň jednou v životě u plastického chirurga. Ve filmovém byznysu je zkrátka nemožné vypadat špatně. Jakmile se znelíbíte producentům, nahradí vás mladší a hezčí. Nekompromisní diktát světového šoubyznysu řeší hvězdy často tím, že jdou takzvaně pod kudlu.

Někdy se jim to ale vymkne z rukou, jejich tvář začíná postupem času připomínat figurínu z voskového muzea a původní obličejové rysy se začnou vytrácet. Mezi extrém patří proslulá Jocelyn Wildenstein (73), které se neřekne jinak než kočičí žena.

Gwyneth Paltrow zdroj: tisková zpráva

Mnohé známé osobnosti proto dávají raději přednost moderním neinvazivním metodám, které jsou velmi účinné a navíc působí přirozeně. Herečky Demi Moore a Gwyneth Paltrow nebo topmodelka Linda Evangelista vsadily na metodu Thermage. Demi se netají tím, že je za toto ošetření ochotna utratit tisíce dolarů.

Linda Evangelista zdroj: tisková zpráva

Metoda funguje na principu energie vysílané do hlubokých vrstev kůže. Zvýšená teplota aktivuje a stimuluje fibroblasty - buňky produkující kolagen. „Následkem toho je přestavba stávajících kolagenových vláken a postupem času tvorba vláken zcela nových,“ vysvětlila MUDr. Helena Reisingerová z Mediestetiku. Díky novinkám v oblasti estetické medicíny se tak daří spoustě celebrit udržovat mladistvý svěží vzhled, který působí naprosto přirozeně.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!