Hvězda filmu Wall Street otevřeně promluvila o své manželské krizi
zdroj: Profimedia

Hvězda filmu Wall Street otevřeně promluvila o své manželské krizi

3. 7. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Když se Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones předloni pohádali a dočasně rozešli, pro mnohé to byl šok. Jak je to mezi nimi teď?

"Trochu jsme na naší cestě klopýtli," prohlásil Michael v rozhovoru pro Daily Mail. "Problémem tohoto businessu je, že všechno je tak veřejné."

Připomeňme, že rok 2013 byl pro hvězdný pár opravdu náročný. Sedmdesátiletý herec bojoval s rakovinou krku a jeho žena s bipolární poruchou. A aby toho nebylo málo, koncem loňského roku se v médiích objevily spekulace, podle kterých se představitel Gordona Gekka zakoukal do krásné Evangeline Lily.

V současné době se ale zdá, že vztah slavného páru je silnější a pevnější než před krizí.

"Miluji Catherine tak moc, víc než kdy dřív. Doufejme, že je to vzájemné," konstatoval Douglas a dodal:

"Vyřešili jsme spoustu věcí -  pokud dva lidé chtějí na něčem pracovat a dělat to lépe, může se jim to podařit. Nemůže se jim to podařit, pokud to chce jen jeden z nich."

Syn slavného Kirka Douglase rovněž popřel, že by byl někdy závislý na sexu.

"Je to mýtus, který vznikl v době, kdy jsem měl potíže s alkoholem, ztratil nevlastního otce a podstoupil léčebný pobyt v sanatoriu… Nevzpomínám si, kdo přesně to byl, ale nějací novináři najednou přišli se závislostí na sexu… Od té doby se mě to drží," postěžoval si magazínu Event.

Zatím bez komentáře, buďte první!