Hrady CZ znají kompletní program, startuje se 10. července na Točníku
zdroj: Ireport

Hrady CZ znají kompletní program, startuje se 10. července na Točníku

27. 5. 2015 – 13:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Hudebně-kulturní festival Hrady CZ vstupuje do jedenáctého ročníku. Na osmi zastávkách vystoupí např. Tomáš Klus, Chinaski, Mandrage, No Name, Čechomor, Wanastowi Vjecy, Monkey Business nebo Anna K.

Festival Hrady CZ letos vstupuje do druhé desítky svého konání s několika změnami. Organizátoři přidali jedno pódium a budují větší a komfortnější areály na Kunětické hoře a na louce v podhradí v Bouzově. Během léta bude festival putovat vždy v pátek a sobotu po českých a moravských památkách, konkrétně Točníku, Rožmberku nad Vltavou, Kunětické hoře, Švihově, Veveří, Bouzově, Hradci nad Moravicí a Bezdězu, kde svou pouť uzavře 29. srpna.

Program festivalu, na němž dále vystoupí například PSH, Skyline, Wohnout, Inekafe, Visací zámek, Mig 21, Tata Bojs, Xindl X a další umělci, proběhne v pátek i v sobotu vždy na dvou scénách. V pátek koncerty začnou v 18 hodin a návštěvníci si budou moci užít vždy šest koncertů. V sobotu se areál festivalu rozezní již před polednem v půl dvanácté. Milovníci karnevalových masek nezůstanou ochuzeni ani letos, vyhlášení těch nejlepších se bude konat vždy v pátek ve 22 hodin.

Permanentky na festival Hrady CZ lze do 31. května zakoupit za sníženou cenu 580 Kč. V nabídce jsou i speciální balíčky s ubytováním ve VIP Hradních kempech za aktuální cenu 730 Kč. Od 1. června cena vstupenek poroste.


TERMÍNY A MÍSTA:

10. - 11. 7. Točník
17. – 18. 7. Rožmberk nad Vltavou
24. - 25. 7. Kunětická hora
31.7. - 1. 8. Švihov
7. - 8. 8. Veveří
14. - 15. 8. Bouzov
21. - 22. 8. Hradec nad Moravicí
28. - 29. 8. Bezděz

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz


Zatím bez komentáře, buďte první!