Dětští herci, které znáte z televizních obrazovek
Gympl s (r)učením omezeným | zdroj: Distributor seriálu

Dětští herci, které znáte z televizních obrazovek

27. 3. 2016 – 12:55 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Filmy a seriály bez dětí si dokáže představit jen málokdo. Narozdíl od většiny dětí, které tráví veškerý volný čas na dětských hřištích, tráví dětští herci většinu času v natáčecích ateliérech. Pojďte se podívat na některé dětské "hvězdy" trošku blíže.

Richard Zevel

Richard Zevel se narodil roku 1994 v Praze a již od první třídy se věnoval kouzlení. S agenturou A-casting začal pravidelně jezdit na "Letní Hereckou Školu". A právě přes tuto agenturu se dostal na konkurz do seriálu Ulice. Více o dětském herci.

Richard Zevel zdroj: Falcon

Více fotografií.

Sabina Rojková

S herectvím začala v 6 letech, kdy se rozhodla navštěvovat hodiny tanečního divadla. Jejím prvním velkým divadelním úspěchem bylo přijetí do divadla ABC v Praze, kde získala dětskou roli Adélky v představení Jana Eyrová. Více o dětské herečce.

Sabina Rojková, Vojtěch Dyk zdroj: Bioscop

Více fotografií.

Jana Kepková

Od 5 let účinkovala v divadélku Radar, v Dismanově souboru, je členkou Dětského divadelního souboru při Švandově divadle kde hraje v pohádkách Čurbesajda, O lakomé Barce. Na její náměty s jejími ilustracemi vyšla kniha pohádek O jezevci a flašce Bung Gong. Více o dětské herečce.

zdroj: Archiv

Více fotografií a videí.

Lukáš Vacek

Lukáš začal s herectvím od malička, již v pěti letech se dostal do pořadu Eldorádo, které se později přejmenovalo na Prima jízdu. Velkou hereckou zkušeností, která ho dostala výš v herecké sféře, byl celovečerní krimi film Pátek čtrnáctého režiséra Václava Křístka. Více o dětském herci.

Lukáš Vacek zdroj: Distributor

 Více fotografií.

Nikola Říhová

Nikola Říhová je česká dětská herečka. Její nejznámější role je ve filmu Jak se krotí krokodýli. Více o dětské herečce.

Nikola Říhová zdroj: Falcon

 Více fotografií.

Anastázie Chocholatá

Anastázie je česká dětská herečka, objevila se ve filmech Pojedeme k moři, v seriálech Vyprávěj,Špačkovi v síti času nebo Gympl s (r)učením omezeným.

Anastázie Chocholatá zdroj: Bio Illusion

Více fotografií.

Josef Weinzettel

Josef je český dětský herec. Objevil se v pohádkách Kouzla králů, Peklo s princeznou nebo Micimutr a v seriálech Ordinace v Růžové zahradě a Ulice.

Josef Weinzettel zdroj: tisková zpráva

Více informací.

Zatím bez komentáře, buďte první!