Courteney Cox a Johnny McDaid údajně odvolali své zasnoubení
zdroj: Profimedia

Courteney Cox a Johnny McDaid údajně odvolali své zasnoubení

2. 12. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah Courteney a Johnnyho po cca dvou letech zřejmě dospěl ke svému konci. A to navzdory tomu, že se ho usilovně snažili zachránit.

Hvězda seriálu Přátelé a úspěšný rocker se prý rozešli těsně před Dnem díkuvzdání. Podle dostupných informací už nějakou dobu navštěvovali partnerského poradce, ale bohužel to nepomohlo.

Připomeňme, že Cox a McDaid spolu začali randit koncem roku 2013 a v červnu 2014 oznámili zasnoubení.

O několik týdnů později představitelka Monicy prozradila, že Johnny nejprve zašel za její tehdy desetiletou dcerou Coco a vyžádal si od ní souhlas se sňatkem. Navíc ji zapojil i do vlastní žádosti o ruku.

"Vymysleli si, že budou odpočítávat od tří a jakmile dojdou k jedničce, Johnny poklekne na koleno a zeptá se mě, zda si ho vezmu. Coco se mě ve stejné chvíli měla zeptat na totéž," uvedla Courteney v pořadu Jimmy Kimmel Live a dodala:

"Jenže jim to málem nevyšlo, protože Coco byla netrpělivá. Celkem třikrát se pokusila začít odpočítávat a Johnny ji musel pokaždé zarazit, že teď se to nehodí."

Počátkem letošního roku krásná brunetka prohlásila, že Coco se hodlá ujmout i organizování svatby. "Je z toho velmi nadšená… Chtěla jsem si najmout svatebního plánovače, ale zřejmě to chce dělat ona," zažertovala během rozhovoru s Ellen DeGeneres.

Nu, pořád je tu možnost, že se jedná o fámy a nakonec se bude konat happy end.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku