Brooklyn Beckham a Amber Rose vystavili své přednosti, Erbová se hádá s Řepkou
Sociální Sítě | zdroj: tisková zpráva

Brooklyn Beckham a Amber Rose vystavili své přednosti, Erbová se hádá s Řepkou

4. 5. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Serena Williams se na Instagramu pochlubila snímkem, který vznikl pro potřeby magazínu People. Jenže kosa narazila na kámen - uživatelé rychle odhalili, že čtyřiatřicetiletá tenistka se podle všeho nechala photoshopovými mágy poněkud zeštíhlit… a samozřejmě jí to dali pořádně sežrat. Serena kritické komentáře neustála a nakonec inkriminovaný obrázek raději smazala a nahradila jiným. Co dodat.

Serena Williams - photoshop Serena Wiliams - photoshop | zdroj: mirror.co.uk

Brooklyn Beckham se rozhodl oslnit fanynky svými vypracovanými svaly - zapózoval ve vaně nahoře bez. Spodní část těla si ovšem zakryl ručníkem. „Chybí mi počasí v LA. Nenavrhujte venkovní koupel v Londýně,“ postěžoval si.

Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham | zdroj: Instagram

Modelka Tereza Chlebovská a její přítel Pavel Kadeřábek oznámili, že se brzy stanou rodiči.    „Udělám vše, abych si toto oslovení 'supertáta' zasloužil. Na tomto krásném ultrazvuku je naše už teď milované miminko. Jsme strašně šťastný a moc se těšíme. Miluju budoucí maminku,“ uvedl úspěšný fotbalista u fotky, na které má oblečené tričko s nápisem „supertáta“.

Pavel Kadeřábek Pavel Kadeřábek jako supertáta | zdroj: Facebook

Amber Rose na Instagramu publikovala několik hodně pikantních momentek. Zatímco na jedné expartnerka Kanyeho Westa vystavuje na odiv své bujné poprsí, na další… nu, na to už se podívejte sami.

Amber Rose Amber Rose | zdroj: Instagram

Curtis „50 Cent“ Jackson šokoval své příznivce - na sociálních sítích představil svého údajného třetího syna, jehož existenci dosud tajil. Jak ale posléze vysvětlil rapperův tiskový mluvčí, ve skutečnosti se jedná jen o Jacksonova chráněnce. „Curtis nemá tři syny… Tento desetiletý hoch vyrůstá ve velmi drsných podmínkách, a proto se rozhodl ho vést a pomoct mu získat vzdělání, které si zaslouží,“ konstatoval.

50 Cent 50 Cent | zdroj: Facebook

Věčně rozhádaní manželé Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka si zase pořádně vjeli do vlasů. Tentokrát prostřednictvím Facebooku „Odejít pryč někdy nemá nic společného se slabostí, zato to vypovídá o síle. Neodcházíme proto, aby si druzí uvědomili naši cenu a hodnotu, ale proto, že jsme si ji konečně uvědomili my sami,“ zafilosofovala si Vlaďka. „Ale ty žádnou cenu nemáš, a proto jsem tě nechal odejít,“ reagoval Řepka. Nebylo by nejlepší se konečně rozvést?

Vlaďka Erbová - FB Vlaďka Erbová - FB | zdroj: Facebook

Nick CarterBackstreet Boys poprvé ukázal světu svého roztomilého chlapečka Odina Reigna. Ten přišel na svět v úterý 19. dubna. „Prostě miluji, jak moc je klidný. Tatínek bude brzy doma Odine. #babies #love #family,“ uvedl.

Nick Carter - dítě Nick Carter - dítě | zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!