Brooke Mueller o vztazích s Charliem Sheenem: 'Daří se nám fantasticky'
zdroj: Profimedia

Brooke Mueller o vztazích s Charliem Sheenem: 'Daří se nám fantasticky'

24. 9. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletá herečka prohlásila, že mezi ní a jejím exmanželem je všechno v nejlepším pořádku. Dokonce mu pomáhala oslavit jeho padesáté narozeniny.

Charlie Sheen je mj. znám tím, že neplatí alimenty a své bývalé partnerky s oblibou kritizuje a uráží. Například nedávno se na Twitteru drsně pustil do Denise Richards – jen proto, že si ho dovolila označit za "tátu povaleče".

"Nedokáže zahrát žhavou v ohni ani mokrou v bazénu. Všichni byste měli slyšet její herecká čtení: zní to jako když se delfíni a kojoti oddávají orálnímu sexu," napsal o ní.

Brooke Mueller ovšem vychází mnohem líp – navzdory skutečnosti, že ji svého času údajně napadl a ohrožoval nožem.

"Daří se nám fantasticky," svěřila blonďatá kráska magazínu People. "Jasně, že jsem byla na oslavě jeho padesátin."

Podle zlých jazyků si Mueller a Sheen tak dobře rozumí hlavně proto, že oba mají velké zkušenosti s drogami. Brooke kvůli nim dokonce dočasně přišla o jejich syny, dvojčata Maxe a Boba. Teď už ale údajně seká dobrotu a pravidelně navštěvuje setkání bývalých narkomanů.

"Jen se snažím být tou nejlepší matkou, jakou být mohu," komentovala to. "Každý den, kdy jsem s Maxem a Bobem, si vzpomínám na víc a víc věcí ze svého vlastního dětství. Miluji mateřství. Je báječné."

Snad jí to dlouho vydrží.

Zatím bez komentáře, buďte první!