Britové označili Kristen Stewart za nejméně sexy herečku Hollywoodu
zdroj: tisková zpráva

Britové označili Kristen Stewart za nejméně sexy herečku Hollywoodu

22. 2. 2013 – 12:25 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Britové vyhlašovali žebříček deseti nejméně přitažlivých hereček Hollywoodu a první příčku získala hvězda Twilight ságy Kristen Stewart.

Britové hlasovali v anketě na webové stránce MenKind.co.uk, kde se svěřili, že nemají příliš v lásce náladové herečky, ledové královny a vychrtlé hvězdy. Podle nich není sexappeal pouze o vzhledu. To vysvětluje, proč dvaadvacetileté Kristen přisoudili první příčku. Pokud by se jednalo jen o samotný vzhled, určitě by se herečka v anketě neumístila, jelikož patří k nejkrásnějším ženám v Hollywoodu. 

Sarah Jessica Parker zdroj: tisková zpráva

Kristen dopadla dokonce hůře než sedmačtyřicetiletá Sara Jessica Parker, nezapomenutelná jako Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě a šestadvacetiletá Lindsay Lohan, někdejší dětská hvězda, o které média neustále píší kvůli jejím skandálům s pitím či drogami.

Lindsay Lohan zdroj: tisková zpráva

Anketa byla zveřejněna před nadcházejícími Oscary, které se konají o víkendu v Los Angeles, na kterých určitě ani jedna z hereček nebude chybět.

"Naše anketa byla dobrou sondou do smýšlení britských mužů a ukázala, že smyslnost je pro ně mnohem víc než jen vzhled. Mají už po krk náladových hereček, které se chovají jako ledové královny a ani nechtějí vídat na obrazovce nezdravě vyhublé hvězdy Hollywoodu," vysvětlil redaktor z webu MenKind.

 

Zde je žebříček deseti nejméně sexy hollywoodských hereček:

1. Kristen Stewart

2. Sarah Jessica Parker

3. Lindsay Lohan

4. Denise Richards

5. Kirsten Dunst

6. Mischa Barton

7. Hilary Swank

8. Lucy Liu

9. Tilda Swinton

10. Uma Thurman

Zatím bez komentáře, buďte první!