Blahopřejeme! Supermodelka Tyra Banks se stala maminkou
zdroj: Profimedia

Blahopřejeme! Supermodelka Tyra Banks se stala maminkou

28. 1. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tyra a její partner, norský fotograf Erik Asla, mají pádný důvod k oslavě. Narodil se jim syn, který dostal jméno York Banks Asla.

Radost novopečených rodičů je o to větší, že Banks se dlouhou dobu potýkala s neplodností. Nakonec jí nezbylo, než využít služeb náhradní matky.

"Jsme z našeho novorozeného chlapečka naprosto nadšeni. Jak jsem prozradila už dříve, nebyla to jednoduchá cesta. Ale na konci tunelu nás s Erikem čekalo krásné jasné světlo," uvedla v exkluzivním prohlášení pro magazín People.

"Když jsem se dívala do nádherných očí svého synka, myslela jsem na všechny ty lidi, kteří bojují s neplodností či neschopností donosit dítě. I nadále se za ně každý den budu modlit. Mé naděje a sny jsou plné přání, aby jednou pocítili totéž, co jsem cítila já, když jsem svůj malý poklad držela v náruči," dodala.

Tyra o příchodu vytouženého potomka informovala rovněž prostřednictvím Instagramu.

"To nejlepší na čem jsme v poslední době pracovali a za co jsme se tvrdě modlili, je konečně tady. Má moje prsty a velké oči a ústa a bradu po tatínkovi. Děkujeme ženě-andělovi, která pro nás našeho kouzelného chlapečka nosila a modlíme se za každého, kdo bojuje o dosažení téhož radostného milníku," napsala.

Inu, ne nadarmo se říká, že vytrvalost a trpělivost růže přináší.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku