Beyoncé vyrazí na další světové turné jako platinová blondýna!
zdroj: Profimedia

Beyoncé vyrazí na další světové turné jako platinová blondýna!

7. 3. 2013 – 11:39 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná americká zpěvačka zveřejnila plakát k turné The Mrs. Carter Show World Tour. A je na co se dívat!

Beyoncé, která se proslavila především songem „Single Ladies“, je na plakátě hned čtyřikrát. A prošla opravdu velkou proměnou. Z tmavovlásky se jakoby mávnutím kouzelného proutku stala sexy blondýnka s rudými rty.

Turné The Mrs. Carter Show World Tour odstartuje 15. dubna v Bělehradě. Není, bez zajímavosti, že ve Velké Británii byly vstupenky na její koncert vyprodány už minulý měsíc a to během neuvěřitelných 12-ti minut. Jen o chvíli později se objevily na nejrůznějších aukčních webech, kde za ně překupníci požadovali několikanásobek jejich původní ceny.

Beyoncé zdroj: tisková zpráva

Bývalá členka legendární dívčí kapely Destiny's Child by se během svého turné měla zastavit například i v Paříži, Stockholmu či Amsterdamu. Do České republiky bohužel nedorazí. V pátek 17. dubna však vystoupí na Zimním stadionu v Bratislavě.

Jedenatřicetiletá Beyoncé Giselle Knowles patří mezi nejúspěšnější hudební interprety současnosti. Už sedmnáctkrát získala prestižní cenu Grammy a během své dosavadní kariéry prodala přes 75 miliónů hudebních nosičů. V roce 2008 se tajně provdala za rappera Jay-Z (Shawna Cartera), se kterým má jedno dítě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku