Aleš Háma si vjel do vlasů s Ornellou Koktovou. Kvůli čemu se hádají?
zdroj: Profimedia

Aleš Háma si vjel do vlasů s Ornellou Koktovou. Kvůli čemu se hádají?

21. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý herec a zpěvák se veřejně navezl do manželky Josefa Kokty. Ta si to ale nenechala líbit a vzkázala mu, ať raději drží kušnu.

Celý konflikt vypukl poté, co Aleš prohlásil, že nechápe, jak bývalá modelka mohla dostat roli v seriálu Bezdružice, když v Čechách máme tolik jiných a talentovaných hereček.

Vytočená Ornella následně serveru eXtra.cz poskytla obsáhlé vyjádření, ve kterém Hámu tvrdě zkritizovala.

"Jeho výkony s trpaslíkem v taxíku a pidirolička v Ulici kněze mu vážně Thálii ani TýTý cenu nikdy nepřičaruje!" uvedla mimo jiné.

"Takže prosím, už toho, Aleši (jmenuje se tak křestním?) nech… jsi trapný a to, že nemám vystudovanou DAMU, vážně nic neznamená. Geislerová ji snad má? Ne, nemá žádnou takovou školu, a to těch pár lvíčat na kredenci už vystavených má… na rozdíl od tebe. Já to osobně beru jako novou příležitost, která mě může navést na novou cestu. A ty můžeš držet KUŠNU!" dodala.

Ornella Koktová zdroj: tisková zpráva

Ve svém rozčilení se však zapomněla řídit známým rčením "dvakrát měř, jednou řež".

"Spletla si pořad Martina Zounara na Barrandově a můj Taxík, ale to je jedno. Neřešil bych to. Ať si každý dýchá. Potrefená zakýhala, tak se to stalo. Ať je úspěšná a má se hezky. To je všechno. Ať každý dělá to, co chce, a to, co umí, a je mu u toho dobře," konstatoval Háma v rozhovoru pro Super.cz.

Ach jo...

Zatím bez komentáře, buďte první!