5 celebrit, které mají na triku akt brutálního násilí
zdroj: Profimedia

5 celebrit, které mají na triku akt brutálního násilí

19. 10. 2018 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Život na vysoké noze, přemíra návykových látek i ego, jež se hvězd dotýká – realita celebrit je přímo živnou půdou pro výstřelky, které hraničí se zákonem. Mnohdy jej však i překročí – jak značí mnohé celebrity, které mají na triku bizarní i brutální případy násilného chování.

Hvězda Harryho Pottera se účastnila rabování

Když píšeme "hvězda", máme to samozřejmě na mysli v uvozovkách – herec Jamie Waylett si střihl toliko pravidelnou roli Vince Crabbeho, který byl jako stereotypický šikanátor pravou rukou Draca Malfoye. V posledních dvou filmech navíc Jamie vůbec nevystupoval. Mělo to však svůj logický důvod – byl totiž vyhozen za napadení a rabování.

Vše se seběhlo v roce 2011, kdy protesty proti kontroverznímu násilnému zásahu londýnské policie skončily tak, jak podobné situace končí: vlnou násilí šířící se městem. Vyšetřovatelé později prošli záběry kamer a identifikovali část z útočníků. Mezi nimi se objevil i záběr Wayletta držícího Molotovův koktejl. Vzdor obhajobě tvrdící, že láhev pouze držel (nejspíše pro kamaráda), kauzička pošramotila jeho pověst a způsobila jeho propuštění.

Jamie Waylett, Tom Felton, Josh Herdman zdroj: 2001 Warner Bros

Lindsay Lohan vs. její matka

Je asi jenom málo notoricky násilných celebrit tak (ne)slavných, jako právě Lindsay Lohan. Někdejší dětská herečka a později častá frekventantka kalifornských rehabů má na triku hned několik násilnických epizod, zřejmě neslavnější je však ta, v níž figuruje Lindsay, její máma a zadní sedačka drahé limuzíny.

Co zní jako komponenty docela jiného vyústění, nakonec po prohýřené noci obou celebrit skončilo rvačkou mezi matkou a dcerou. Důvod? Nebyly schopné se dohodnout, kam se v ranních hodinách chtějí vydat dále. Jak je vidět, život je plný dilemat i pro superbohaté...

Lindsay Lohan zdroj: Rodriguez International Pictures

Shia LaBeouf

Jenom obtížně by se hledal zákon, který Shia LaBeouf neporušil. Mezi jeho nejrůznějšími nařčeními z plagiátorství, opilectví, veřejné nahoty či zločinům proti dobrému vkusu se však k vrcholu tyčí i pěkná řádka rvaček. Shia se tomuto koníčku věnuje po barech zhruba od roku 2011 a za tu dobu stihl posbírat pěknou řádku modřin.

Dva incidenty jsou nejzajímavější. V prvním Shia vyhrožoval mladíkovi, který se snažil jednu z jeho rvaček uklidnit, že na něj vytáhne nůž. V druhém z roku 2014 se pro změnu serval s neznámým cizincem před newyorským stripclubem.

Shia LaBeouf zdroj: StudioCanal

Chris Brown vs. Rihanna

Je to už 9 let, co hádka mezi Chrisem Brownem a Rihannou, hvězdičkami popmusic, vyeskalovala v násilí, po němž byla Rihanna s oteklým obličejem hospitalizována. Brown, slavný kliďas a přeborník skromnosti, překvapivě netrval na tom, že mu zpěvačka opakovaně upadla na pěst, a přihlásil se na policii sám. Byl za to odměněn pětiletou podmínkou - ačkoliv zjevně nebyla míněna zase tak vážně, protože Brown se o tři roky na to porval po neškodném vtípku s rapperem Drakem. Tentokrát to byl on, kdo podle fotek dopadl hůře. Roníme slzy.

Potyčka s Rihannou každopádně zasáhla popkulturu v nynější generaci jako zřejmě nejvýznamnější událost související s domácím násilím vůbec. Teoreticky bychom tak Chrisem Brownem měli skončit. Na prvním místě však musel stanout někdo docela jiný...

Chris Brown a Rihanna zdroj: Profimedia

Phil Rudd chtěl zabít svého asistenta

Jeho jméno možná znáte. Phil Rudd hrál mezi lety 1975 až 1983 na bicí v AC/DC, pak jej ovšem jeho hobby (alkoholismus & užívání drog) donutilo věnovat se mu na plný úvazek. Poté, co šel do sebe, se o dekádu později opět vrátil k hraní s kapelou - a v roce 2014 dokonce vydal vlastní album!

Co by jindy bylo dojemným happy endem, je však teprve polovinou naší story. Album byl totiž propadák, Rudd tak vyhodil celý svůj tým a jako bonus začal vyhrožovat smrtí jednomu z bývalých asistentů. A tím nemyslíme "přes chat na Facebooku". Rudd šel tak daleko, že dokonce svému známému nabídl 200 tisíc dolarů, auto, motorku nebo dům, pokud nejmenovaného asistenta zabije. Vše naštěstí dopadlo dobře – pro Rudda si dojela policie, načež... byl odsouzen k osmiměsíčnímu domácímu vězení. To ho naučí, holomka!

Phil Rudd, AC/DC zdroj: Profimedia

Zatím bez komentáře, buďte první!