10 nejlépe placených hereček roku 2016
zdroj: Vlastní foto autora

10 nejlépe placených hereček roku 2016

16. 7. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Minulý týden, jsme se podívali na zoubek deseti hercům, kteří vydělali v loňském roce nejvíce peněz. Nyní vám přinášíme 10 nejlépe placených hereček roku 2016, které si dohromady přišly na krásných 193 miliónů dolarů.

1. Jennifer Lawrence ($46 milionů)

Jennifer Lawrence se narodila roku 1990 v Kentucky. Studovala na střední škole Kammerer Middle School, kterou zdárně dokončila v dvouletém předstihu. Nikdy neabsolvovala žádné dramatické kroužky ani kurzy herectví, přesto si zahrála v úspěšných seriálech a filmech. Více.

Jennifer Lawrence, Chris Pratt - Pasažéři zdroj: Columbia Pictures

2. Melissa McCarthy ($33 milionů)

Melissa McCarthy je americká herečka. Do povědomí diváku a zároveň na vrchol jí dostal úspěšný seriál Gilmorova děvčata, ve kterém si zahrála jako Sookie St. Jamesové kulinářského génia. Žije v Los Angeles.

Melissa McCarthy - Krotitelé duchů zdroj: Columbia Pictures / Hopper Stone

3. Scarlett Johansson ($25 milionů)

Scarlett poprvé dosáhla světového uznání za své ztvárnění Grace McLean, dospívající dívku traumatizovanou po pádu z koně v The Horse Wisperer v režii Roberta Redforda. Zahrála si také v klipu Justina Timberlake "What Goes Around". Více.

Scarlett Johansson - Avengers: Age of Ultron zdroj: Paramount Pictures

4. Jennifer Aniston ($21 milionů)

Jennifer Aniston je dcera herce Johna Anistona a matky herečky a modelky Nancy Dow. Role upovídané Rachel Green v televizním seriálu Přátelé ji vynesla dvě nominace na Emmy v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli a čtyři People’s Choice Awards v kategorii Nejlepší herečka v komedii. Více.

Jennifer Aniston ve filmu Zkus mě rozesmát zdroj: Columbia Pictures

5. Fan Bingbing ($17 milionů)

Bingbing Fan je čínská herečka. Do podvědomí diváků se dostala roku 2014 ve filmu X-Men: Budoucí minulost. Hraje hlavně v čínských filmech, na kterých vydělává nejvíce peněz. Propůjčuje tvář také reklamám na kosmetické výrobky.

Bingbing Fan - Detektiv z Hongkongu zdroj: Magic box

6. Charlize Theron ($16,5 milionů)

Charlize Theronová je jihoafrická herečka, producentka a modelka, známá rolemi v biografickém filmu Zrůda, za který obdržela Oscara a Zlatý glóbus, a z dramatu Pravidla moštárny. Více.

Charlize Theron - Rychle a zběsile 8 zdroj: CinemArt CZ

7. Amy Adams ($13,5 milionů)

Amy Lou Adamsová je americká herečka a zpěvačka. Její filmový debut přišel v roce 1999 ve snímku Krása na zabití. Po několika seriálech a béčkových filmech byla v roce 2002 obsazena do role Brendy Strong ve filmu Chyť mě, když to dokážeš, ale její průlomová role přišla v roce 2005 v nezávislém filmu Junebug. Více.

Amy Adams - Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti zdroj: Magic box

8. Julia Roberts ($12 milionů)

Julia Roberts je americká herečka. Narodila se roku 1967 v Georgii. Jako malá holka si dlouho přála stát se veterinářkou a neměla ambice stát se herečkou. V roce 1990, po natočení romantického filmu Pretty Woman, se z Julie stala herecká superstar a téměř přes noc se stala nejžádanější herečkou Hollywoodu. Více.

Julia Roberts - Hra peněz zdroj: Bontonfilm

9. Mila Kunis ($11 milionů)

Mila Kunis je americká herečka ukrajinského původu. Její práce zahrnuje roli Jackie Burkhart v seriálu Zlatá sedmdesátá a hlas Meg Griffinové v animovaném seriálu Griffinovi. Více.

Mila Kunis - Jupiter vychází zdroj: Warner Bros. CZ

10. Deepika Padukone ($10 milionů)

Deepika Padukone je indická herečka a modelka. Během studií na vysoké škole se začala věnovat modelingu a postupně začala hrát v různých hudebních videoklipech. Více.

Deepika Padukone - xXx: Návrat Xandera Cage zdroj: CinemArt CZ

Zatím bez komentáře, buďte první!